nuffnang ads

Friday, October 12, 2012

sitecik diduga lagi

 Assalamualaikum...

eh ke daku yg diduga ek...erm same2 lah kn



ERMMM.......
ni lah pemandangan yg daku jumpa masa nk balik keje petang semalam... hancur luluh hati daku tatkala melihat keadaan sitecik daku, daku call suami, call kak long, call (tanya abg erol ade kat mane), abg erol (mntk tlg, tlg la ape2 yg patut), call mak (bgtau), call akak (bgtau x balik)..

termenung daku kat sebelah tempat parking masa menunggu abg erol dtg, mmg x tau nk watpe. bleh je daku bersihkan kaca yg berderai..tp daku takut, daku still tgu abg erol sampai. Alhamdulillah bila abg erol sampai dia yg bersihkan kaca2 yg ada kat tingkap n kami pn same2 balik. abg erol naik moto daku naik kete yg melopong ni. smpi umah pn abg erol yg bersihkan, vakum kereta daku...sob3...daku hanya terbaring...dgn keadaan yg agak x sihat ni.

pagi td daku tampal la cermin yg da xde tu dgn plastik sampul buku anak sedara, nasib baik sblm ni ade pengalaman tampal2 tingkap ni hehehe.... n daku tumpang park kat umah kwn, umah die sentiasa ade org sbb mak die stay kat umah je (terima kasih kak Filzah).


 
 klah. daku x tau nk cerita ape lg, daku x nk igt ape yg berlaku. daku cme nk bangun esok pg n cari kedai tuk pasang cermin baru.

terima kasih kat abg erol yg bergegas ke tempat kejadian, walaupun banyak kerja yg terpaksa ditinggalkan, walaupun sesat2 pusing2 cari tempat daku parking, terima kasih sbb tlg usu

~SEKIAN~

2 comments:

  1. MOGA TECIK DAH OK, MOGA TUAN TECIK PON DAH OK.....
    opsss ter'capslock plak, lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tecik da ok da..... x mampu nk tahan lame2

      Delete

jemput komen..