nuffnang ads

Wednesday, February 20, 2013

Engagement Anniversary


Alhamdulillah
masih ingat tarikh pertunangan kami, 20.02. tarikh yg senang nak ingat. menjelang tarikh ni mmg daku akan countdown. tp mcm mane plak ek....

nk ucapkan tahniah n terima kasih kat hubby, dia yg dlu wish kat daku.

jam 0017, sedang daku melayan Fatihah yg xmo tdo, ade msg masuk. daku yg agak bz time tu menyangka msg dr hubby menyatakn dia da smpi rumah ke kn....almaklumlah msg sblm tu dia kata br nk blik umah pas br siap buat keje. so ble Fatihah da reda sikit br daku tgok msg...tgok2 teks ucapan dr hubby. jarang sekali sidia yg beri ucapan dulu.

Terima Kasih Suamiku
Azlan Shah
"Selamat ulang tahun pertunangan kite sayang, moga kita sentiasa banyak bersabar diatas segala dugaan dan cabaran yang diberikan, bersyukur setiap nikmat yang diberikan" 

~SEKIAN~
mohon maaf pada suamiku krn kebelakangan ni jarang2 dpt layan msg sidia. kalo da mengadap Teha mmg x sempat nk buat ape2. tp daku bersyukur, toleransi kene ade =)

p/s: amboi, pantas cik mina like post daku kat fb tu, da glemer

7 comments:

  1. Sama tarikh di awal! Kita 20/10/2012 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah bermaksud pasni aku juga kene amek tarikh 20 haribulan? heeee

      Delete
  2. yeah. nama kite masuk dalam blog awak.
    popular sekejap.. kikiki..

    mesti la like. kite kan jd official photographer masa tu.. ingat lagi masa tu belum ada SDE highway lagi.. kemain jauh rasanya.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kn. x sangka awk dtg jauh2. nnt time awk kene bgtau awal. mane tau kt da dok n9 kene book flight ticket hehe

      Delete
  3. hepi eniveseri. semoga semakin berseri2..

    ReplyDelete

jemput komen..