nuffnang ads

Thursday, October 1, 2015

Sponsored Post @Instagram

Instagram merupakan salah satu aplikasi online yg saya suka jenguk buat cuci2 mata page yg saya follow. Walaupun kadang2 semak je dgn iklan gambar yg penjual post direct 20 gambar serentak tp layan je lah sbb kdg2 ade iklan yg menarik perhatian.

Sejak dr pg tadi saya perasan instagram da ade satu lagi featured iaitu die masukkan iklan orang yang kita tak follow pun. Mula2 mcm pelik bila nmpk nama yg asing. Rupanya iklan berbayar. Siap bole install aplikasi plak tu. Layan je lah.....jugak

1 comment:

  1. They can not do things, other people do not readily agree, once accepted, it is necessary to practice their promise.
    If we want to make friends, we need to do something for others - those who need to spend time, physical, considerate, dedication to do so.
    Time will pierce youth surface decoration, will be on the beauty of the forehead of the ditch dug shallow groove will eat rare! A born beauty, what can not escape his sickle for sweep.
    _______________________
    Rsgoldfast was Runescape's largest seller of gold, They can give you the best service, the fastest delivery speed. If you believe them! They are sure to make you satisfied!
    They will be complimentary "rsabc" coupons,you can get extra 3% gold!
    Cheap RS Gold:
    Buy RS Gold Here: http://www.rsgoldfast.com/

    ReplyDelete

jemput komen..