nuffnang ads

Thursday, December 26, 2013

Trip Fraser Hill: Taman Flora Bukit Fraser & Playground

Assalamualaikum...

-Pasangan Bahagia Amat & Junah-
Anniversary 24.11.1969

Petang selepas check-in hotel tu kami plan nak g jalan-jalan. tetapi memandangkan dah petang banyak spot yang dah tutup. Jalan2 dan nampak 1 tempat yang masih buka adalah Taman Bunga. Masuk free je tuk tengok2. Ada banyak jugak jenis bunga yang tertanam tetapi kami kurang bertuah sebab buah strawberi masih belum berbuah lebat so tak boleh masuk n kutip2. so jengah2 je lah apa yang ada

-our small family-


-tengok tengok pokok apa yang ada-

time ni anak dara tidur. nasib baik bawak stroller pinjam. kalo tak memang puas nak berdokong. dah penat sangat perjalanan dari rawang ke atas ni

-allans water gate-

Niat di hati nak main air kat sini tapi dah tutup so amik gambar n sok kita serbu

-Main buai-

Dah tak tau nak g mana sebab spot dah tutup. mase ni dalam lebih kurang kul 5 petang so kami menuju ge taman permainan yang terletak bersebelahan dengan food court. duduk2 layan anak dara kak ija yang aktif main playground sambil makan bekalan kuih yang kami bawa dari rumah

-dok pondok rehat2-

Mase ni memang sejuk sangat angin die. yang tak pakai sweater n baju lengan pendek tu saje je wat ek padahal menahan sejuk. dok santai2 kat sini sebelum terpaksa beredar sebab cuaca macam nak hujan.

Balik bilik malam tu n siapkan diri, n keluar makan kat restoran yang terletak betul2 depan hotel. xde gambar sbb anak dara tak berapa inmood. balik bilik n tido lah

 ~SEKIAN, WASALAM~

1 comment:

  1. wah bestnya....x pernah sampai lagi situ huhu...

    ReplyDelete

jemput komen..